Om mig

Efter att ha jobbat som violinpedagog i mer än 20 år var det dags att byta riktning. Efter en kortare utbildning till friskvårdsmassör på Axelsons i Stockholm gick jag senare deras utbildning till massageterapeut.
Nästa utbildning blev en helårsutbildning till zonterapeut/reflexolog hos Henrik och Lena Hellberg, Team Hellberg Zonterapi. Jag är även utbildad MindMassör via företaget iLivEra i Tyresö. Mer info om behandlingarna kan du läsa under respektive flik.
Under några år har jag delat min tid mellan kulturskolan här i Upplands Väsby och Hälsokällan men planerar att ha mer öppet på Hälsokällan. Nu kom corona i vägen så än så länge skjuts dom planerna på framtiden. Förhoppningsvis kommer jag kunna ha mer öppet framöver. Tiderna som gäller nu finns under fliken Kontakt.

För övrigt lever jag ett gott och helt vanligt liv med min familj, vår gamla katt och en ny liten hund :-)

Välkommen till mig!
Karin Åslund, Upplands Väsby


Mina utbildningar:
Friskvårdsmassör samt diplomerad massageterapeut: Axelsons i Stockholm, färdig 2013.
Diplomerad zonterapeut/reflexolog: Henrik och Lena Hellberg/Team Hellberg, färdig 2015.
MindMassage; diplomerad mindmassör. Utbildad hos iLivEra i Tyresö, färdig 11/2-20.

Sagt av kunder:

Jag har vid två tillfällen fått massage hos Karin. Det var mycket rogivande, med levande ljus och lugn musik, vilket jag uppskattade mitt i all vardagsstress. Karin kommunicerade med mig under behandlingens gång så att massagen hela tiden kändes behaglig. Jag gick därifrån avslappnad, varm och lugn. Detta kan varmt rekommenderas!

Jag har varit hos ett antal olika massörer men fastnat för Karins lugna sätt med total kommunikation hela tiden. Avslappnande musik, levande ljus och ingen brutal knådning där man har värk. Tiden går alldeles för fort bara. Rekommenderar henne numera till alla jag känner.