mindmassage

MindMassage är en unik behandlingsform som kombinerar mindfulness och massage. Behandlingen går till så att du får en klassisk massage samtidigt som du guidas i att vara närvarande av en röst från en cd/ljudfil. Du får en ordentlig massage, men du och massören pratar inte med varandra under behandlingen. Detta ger dig möjlighet att slappna av i både kropp och sinne.

Efter MindMassagen är din rygg genomarbetad och du har fått uppleva hur mindfulness kan hjälpa dig att stilla dina tankar på ett enkelt och lätt-tillgängligt sätt. iLivEra MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning.
MindMassage sker med en särskilt anpassad mindfulnessguidning under hela massagen och ska inte blandas ihop med mindfulnessmassage där du gör andningsövningar för sig och massage för sig. Detta är en behandling där du med ljud och massage vaggas in i en total avslappning för din kropp. Det krävs inte att man har provat mindfulness eller meditation innan, den är framtagen för att alla ska kunna ta behandlingen och uppskatta den. Det krävs inget annat än att du kan ligga på mage och lyssna.