loading...


Öppet i sommar...

Under vecka 25 har jag öppet 9-18 måndag-onsdag, torsdag 23/6 stänger jag kl 16. Efter det tar jag semester och är åter på plats måndag 15/8 men då med kortare öppettider några veckor. Hittar du ingen tid som passar, slå en signal så går det säkert att lösa.
Önskar er alla en härlig sommar med värme, sol och mycket glass, & välkommen tillbaka i augusti.

Mvh
Karin


----------------------

Just nu...

... är det många som vill boka en tid och det kan ibland vara svårt att få den tid man vill. Hittar du ingen tid som passar så ring mig så kommer vi överens om en tid. Telefonnummer finns under fliken Kontakt.

----------

Varför inte bjuda dig själv på en värmande massage eller en uppiggande behandling med zonterapi? Eller fylla på din energi med en MindMassage? Välj vad som passar just dig bäst.
Välkommen hit, & ta hand om dig.

Mvh
Karin

------------

Man är välkommen till mig förutsatt att man är frisk och kry och vaccinerad med minst två doser. Är man nyss vaccinerad bör man vänta minst 24 timmar innan behandling, gärna längre för att se om det dyker upp ev biverkningar. Jag vill be dig att omboka din tid om du känner minsta symtom, precis som jag gör om det skulle hända mig. Använd gärna munskydd om du är bekväm med det. Nu under vår och sommar då smittspridningen minskat använder jag inte munskydd lika ofta men säg till om du vill att jag ska använda det.

--------------

Man har gott om tid på sig att använda sina köp hos t ex Wellnet eller ePassi, beställningen måste inte tas ut inom 90 dagar som tidigare. Wellnet t ex har utökat tiden från inköp av behandling till uthämtning till 365 dagar istället för 90 dagar som tidigare

----------------

Tid för avkoppling


Hälsokällan Upplands Väsby är det lilla företaget med det stora hjärtat. Varför inte boka en lugn massage för att fylla på lite energi såhär i vintermörkret? Andra behandlingar är zonterapi och MindMassage, mer information finns under respektive flik.
Välkommen!